Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Kedvenc munkáink a hónapban

2019. december 19. - Click for Work

Itt van a karácsony, a vizsgaidőszak, a félévzárás. A készülődés nagy, az izgalom még nagyobb!  Úgy gondoltuk ideje újra összeszednünk azokat a munkákat amik nagy érdeklődést váltottak ki, vagy nagyon jól meg lettek írva, hisz mind tudjuk, a vidámsággal, kedvességgel könnyebben vészeljük át az akadályokat! 

huyen-nguyen-ccaqydwmcz0-unsplash.jpg

Egy kisebb szünet után újra elhoztuk nektek az aktuális kedvenc munkáinkat!

FORTNITE PRO ÚTITÁRS

Absolute kedvenc kiírás és munka megfogalmazás! Gamer kissrác mellé kerestek méltó útitársat a szülei, aki nemcsak a pénzt vihette magával de még az angol tudását is csiszolhatta munka közben! 

 

ŐSZI LEVÉL KUPACOLÁS

 giphy.gif_245x137

Itt a megfogalmazás nagyon kedves, akármennyire is basic feladat. Mindig nagyon örülünk, amikor nem a megszokott módon kerül kiírásra egy-egy hirdetés! Sepregetni is és sövényt igazítani is kellett! 

 

 HOSTESS MUNKA, KÓSTOLTATÁS

A rendezvényeken elkél a segítség, és tapasztalatból mondom, az ilyen helyeken csurran-cseppen a hostessek számára is valami harapni való! Igényes hétvégi rendezvényre kerestek hostesseket, kóstoltatás céljából.

 

KÉT KISLÁNY VÁR!

És mi megyünk! 3 és 7 éves kislányok mellé kerestek kreatív, vidám felvigyázókat. :) 

 

TAKARÍTÁS, RÁMOLÁS

giphy.gif_500x345

Rengeteg takarítós munkát írtak ki, de rámolni még sehol sem kellett!  A munka pár óráról szólt, heti egyszer az egész lakás kipucolása volt a feladat.

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr9815356172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása