Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Milyen típusú édesanya vagy?

2019. augusztus 28. - Click for Work

Itt az ősz! Az ősz közeledtével előtérbe kerülnek a minden napi teendők is. Főzés, mosás, takarítás...azonban minden anyuka máshogy kezeli ezt a stresszt! Te vajon hogyan éled túl az iskolával járó teendőket? Tesztünkből megtudhatod. Válaszd ki, hogy melyik válasz illik Rád a legjobban!

 

Főzés

A: Minden este harapófogóval próbálod kihúzni a gyerekeidből, hogy mit kérnek másnap ebédre vagy vacsorára, azonban soha semmi válasz. Ilyenkor bepánikolsz, és végképp nem tudod, hogy mit főzz.

B: Már majdnem el is felejtetted, hogy a gyerekeid mindjárt hazaérnek, gyorsan rendelsz egy pizzát, vagy útközben megállsz egy gyorsétteremben. De semmi pánik, a gyerekek imádják!

C: Minden vasárnap megtervezed, hogy a héten mit fognak enni a gyerekek, ehhez be is vásárolsz, és mindig időben elkészíted. Csak egészséges étel kerülhet az asztalra, minden nap korán felkelsz, hogy a reggelitől a vacsoráig mindent elkészíts.

D: Bármit ehetnek a gyerekek, amit a hűtőben találnak, hiszen csak egészséges, tápláló ételek vannak otthon. Nagyon odafigyelsz a saját, és a gyermekeid táplálkozására is.

 

 

 

Edzés

A: Mindig izgulsz, hogy nem fogsz odaérni értük időben az edzőterem elé, és rád kell majd várniuk a gyermekeidnek.

B: Tudod, hogy a gyerekek még úgyis öltöznek, beszélgetnek edzés után az öltözőben, így direkt később indulsz el, hogy ne kelljen rájuk várni.

C: Te fuvarozod a környék összes gyermekét edzésről, mindig időben ott vagy, hideg vízzel, és szőlőcukorral várod őket edzés után.

D: Amég a gyerekek edzésen vannak, te ugyanúgy izzadsz a konditeremben. Minden sportversenyen ott vagy, és izgulsz a gyerekeid miatt, hiszen a sport a legfontosabb.

 

 

 

Koránkelés

A: Már hajnali öttől csörög az ébresztő, nehogy elaludj, és miattad késsenek el a gyerekek. Addig állsz az ajtajuk előtt amíg fel nem kelnek. Mindig egy órával előbb indulsz, hogy nehogy dugóba keveredjetek.

B: mindig nyolc óra előtt húsz perccel kelted a gyerekeidet, gyors reggeli aztán indulás a suliba. Általában késnek pár percet a gyerekek, de ennyi simán belefér!

C: mindig úgy kelted a gyerekeket, hogy meglegyen az elegendő alvás, egy egészséges reggeli, és a leggyorsabb egérutakon már viszed is őket az iskolába. Még soha nem késtek el egy óráról sem, és te erre rettentő büszke vagy.

D: ti amúgy is reggel hatkor keltek, hogy iskola előtt beleférjen egy futás, majd a reggeli turmix után, biciklivel mentek iskolába, hogy már reggel meglegyen az elegendő testmozgás.

 

 

Tanulás:

A: Próbálod minél több különórára beíratni a gyerekeket, mert nagyon félsz hogy lemaradnak, és nem hiszel magadban, hogy te is tudnál segíteni.

B: Inkább hagyod, hogy a gyerekeid gyerekek maradjanak, hiszen egy két rossz jegy nem a világ vége.

C: Minden délután kikérdezed a leckét, addig nem játszhatnak a gyerekek, amíg le nem ellenőrizted a házikat. Csak a legjobb jegyeket hozhatják haza,

D: Fontos a tanulás is, de te tudod hogy a te gyerekeid sportolók lesznek, szóval inkább a sportra koncentrálsz.

 

 

Legtöbb válasz "A": Aggodalmas anyu

Te vagy az, aki mindenre izgulsz. A legjobbat akarod a gyerekeidnek, de izgulsz, hogy nem leszel tökéletes. Hidd el nagyon jó anya vagy, és megengedheted hogy kicsit lazábban vedd a dolgokat, úgyis működni fog a mókuskerék.

 

legtöbb válasz "B": Laza anyu

Te aztán nem stresszeled túl a dolgokat, lazán neveled a gyerekeidet, nagyon barátságos otthon a légkör. A gyerekeid is nyugodtak, nem aggódják túl a dolgokat. Néha tényleg csak így lehet túlélni a huszonegyedik századi stresszt. 

 

Legtöbb válasz "C": Tökéletes, mindent megtervező anyu

Rajtad nem lehet kifogni. Minden előre megvan tervezve Excel táblában. A gyerekeidnek van a legtökéletesebb családja, és anyukája. Senki nem érti hogyan csinálod, pedig nincs semmi titkod, egyszerűen ilyen van.

 

Legtöbb válasz "D": Fittnesz anyu

Te is sportoló voltál, így az egész életedet átövezi a sport, és az egészséges táplálkozás, a gyerekeidnek is ezt próbálod átadni. Kiváló sportolók, és te támogatod őket ebben, minden versenyükön az első sorban szurkolsz, és ezt helyezed előtérbe.

De ne felejtsétek el, mindannyian nagyszerű édesanyák vagytok, és senki nem tudná utánatok jobban csinálni! A gyerekeiteknek ti vagytok a legtökéletesebbek, és senkire nem cserélnének el Titeket! Kitartást az iskolakezdéshez, és a vele járó teendőkhöz!

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr215026528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása