Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Nyúlszitter, sövényszobrász és tisztaságfelelős kerestetik! Kedvenc júniusi munkakiírásaink

2019. július 16. - Click for Work

Ismét összegyűjtöttük a nálunk kiírt legötletesebb munkákat. Látjátok nálunk ilyen munkákkal is lehet találkozni?

1.Nyúlfelügyelet

Egy aranyos nyuszit kellett megetetni és megitatni amíg a gazdija nyaralni ment. Még mindig hihetelen, hogy ezzel lehet pénzt keresni, hiszen egy nyuszikával bármikor szívesen foglalkoznénk!

 

 

2.Sövényszobrászat

Heti rendszereséggel kellett sövényszobrászkodni. Mivel az eszközök adottak voltak, így mindenki elengedhette a fantáziáját és tehetségét! Fogadjunk, te is ritkán szoktál sövénytnyírni! Itt a lehetőség!

 

 

3.Kutyaszitter

Szerencsére minden hónapban találkozunk egy ilyen jellegű munkával, és nem tudjuk megunni! Imádjuk a kutyákat, a diákok is imádják a kutyákat, mindenki imádja a kutyákat! Egyre többen bízzátok rá házi kedvenceiteket diákjainkra, akik ennek rettentően örülnek, és maximális odadással törődnek velük, amíg ti távol vagytok.

 

 

4.Tisztaságfelelős

Szeretnél segíteni Horthy kormányzó egykori szentendrei villáját szép rendben tartani? 8 szobája van, a vendégek a Booking-on és az Airbnb-n foglalnak, általában 1-2 éjszakát maradnak. Fontos a munkaadó számára, hogy jó érezzék magukat, és ebben a tisztaságnak nagyon nagy jelentősége van. 

 

 

5.Laptop ram bővítés

Számítógép imádó fiúk figyelem! Rugalmas munkaidőben kellett eladásra váró laptopokkal babrálni. Egy plusz ramot kellett tenni a gépekbe, esetenként a HDD-t SSD-re upgradelni, apróbb hibakereséseket indítani. Ha ezeket te mind értetted, velünk ellentétben, téged keresnek!

 

 

6.Bubble wrap

A kedves hirdetőnek költözésben kellett segíteni. Azonban itt nem a bútorokat kellett pakolni, hanem a kis tárgyakat becsomagolni buborékos fóliába. Én biztos, hogy nem bírnán ki, hogy ne pukkasszam ki...:)

 

 

7.A kert felügyelete

A hírdető távolléte alatt kellett két kiskutyust megetetni, és kicserélni a vizüket, illetve meglocsolni a füvet. Tökéletes munka például annak, aki vágyik egy kertre, de nem családi házban lakik.

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr9314951874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása