Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Segítség, miket szerezzek be?! Az iskolakezdéshez szükséges eszközök

2019. augusztus 14. - Click for Work

Tudom, nekem is fáj kimondani, de vészesen közeleg az ősz. Az ősszel együtt nem csak az esős idő, hosszú séták közelegnek, hanem az iskolakezdés is. Erre nem elég csak lélekben készülni, tanszerek terén is be kell táraznunk. De miket is? Itt egy kis segítség, hogy semmit ne felejtsünk el.

1. Tisztasági csomag

Ebből minden évben újat kell venni, és fontos kelléke az alsósoknak.

gyerek.jpg

2. Iskolaszerek

Most már többféle tanszercsomag közül válogathatunk, amivel időt és pénzt is megspórolhatunk. Az írószer boltban gondosan összeválogatják nekünk a legszükségesebb dolgokat, így semmi nem lesz elfelejtve. Évente egyszer vásárolhatunk egy új tolltartót, hátizsákot a gyermekünknek, hogy ezzel is motiváljuk az iskolakezdésre, és a tanulásra. Egy szép tolltartóval, vagy hátizsákkal sokkal jobban fogja várni az iskolakezdést.

i_r.jpg

3. Torna felszerelés

Tornazsák, sportruha, sportcipő...Ezek a legfontosabbak, de hajlamosak vagyunk megfeledkezni a fehér sportzokniról, hajgumiról, hajpántról, esetleg bokarögzítőről. Ne felejtsük el, hogy csak a fehér póló, és fehér talpú tornacipő a jó!

gyerekek.jpg

4. Karóra

Az a legjobb, ha veszünk a gyermekünknek egy karórát, amin mindig látja a pontos időt. Tudja, hogy mikor lesz vége a tanórának, mikor kezdődik, mikor ehet, és mikor mehet ki a mosdóba. Ennek a segítségével nem kell megzavarnia a tanórát, és a tanítót hogy megkérdezze mikor lesz vége a tanórának.

kis.jpg

5.Ruházat

Ilyenkor csak a legszükségesebb alapdarabokat vásároljuk. Legyen meleg, könnyen kombinálható, és kényelmes. Nem kell a legdrágább ruhákat megvenni, hiszen pár héten belül úgyis kinövi a gyermek.

kicsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr115009110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása