Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Karácsonyi lakásdekorációk minden helyiségbe!

2019. december 16. - Click for Work

Alig pár nap és itt is van a karácsony, a legdrágább ünnepünk. Amire egész évben annyit vártunk. Ami annyi feledhetetlen emléket hozott már az elmúlt években is. Az ünnep, ami mindig más. Az ünnep, ami a legszentebb.  Lassan mindenhol beszerzésre kerülnek a fenyőfák, a diszek, az ünnepi étel hozzávalói és a legnagyobb kincsek, az ajándékok is. De ne feledkezzünk meg otthonunk dekorálásáról sem, néhány aprósággal csodás hangulatot teremthetünk karácsonyra és az év utolsó napjaira! Figyelem, gyönyörű képek következnek!

fenyfestes.jpg

Bejárat, előszoba


A bejárati ajtó a legelső, amit megpillantanak a hozzánk érkező vendégek, ezért már ajtónk kidíszítésével is tehetünk azért, hogy igazán jó hangulatú legyen a fogadásuk. Egy szép koszorú, egy kedves függesztett dísz vagy feliratos tábla remek előfutára a lakásban elénk táruló látványnak. Ha van lépcsőfeljárónk mindenképpen ragadjunk magunkhoz néhány fenyőfaágat, széles bordó szalagot, izzósort, esetleg díszgömböket, hogy a korlátot is ünnepi köntösbe öltöztessük.lepcsofeljaro-karacsonyi-dekoracio.jpg

Konyha, étkező

A nappali és az étkező a központi helyek az ünnepek alatt, a dekorációnk itt lesz a leghangsúlyosabb. Lakber magazin oldalán leltünk rá 10 különböző lakberendezési stílusban és színvilággal megkomponált étkezőre, ebből válogattunk. Számunkra  a legkedvesebb a “Falomb és fagy” karácsonyi étkező dekoráció volt. Minden életkorhoz és minden életstílushoz azt gondoljuk a természetes színek passzolnak a legjobban. Az itt bemutatásra kerülő kompozíció szimpla ugyanakkor élénkítő környezetet ad sok fehérrel és a természet zöldjével. Vidéki stílus, klasszikus, viseltes fehér bútorokkal, a falevélmintás tapéta, természetes zöldek, fagyos tobozok és fonott díszek tökéletes kiegészítői a rusztikus hangulatnak. 

04_semleges_zold_feher_karacsonyi_etkezo_dekoracio.jpg

Nappali szoba

A karácsonyi dekoráció nem kell kimerüljön kizárólag egy feldíszített fa felállításában a nappaliban, rengeteg apró finom részlettel lehet ünnepivé tenni az otthon hangulatát. A nappali a központja az ünnepi történéseknek, a képválogatásban e helyiség díszítéséhez kerestünk ötleteket ismét a Lakber magazin oldalán nézelődtünk. Természetesen adódik a kandalló, a kandalló függőkkel és figurákkal való feldiszítése, ilyenkor különösen irigykedünk az ilyen nappalik hangulatára. 

toa-heftiba-ghil2yyohdg-unsplash.jpg

De nem feltétlen kell kandalló ahhoz, hogy tökéletes karácsonyi hangulatot teremtsünk a nappalinkban. Elegendő csak átöltöztetnünk a kanapénkat, koszorú a falra, gyertya az asztalra, és máris versenyben maradtunk a leggyönyörűbb kandallókkal is. Természetesen a piros szín az évnek ebben a szakaszában kötelező!

nappali_szoba_dekoracio_otletek_a_tokeletes_karacsonyi_hangulathoz_12.jpg

Hálószoba

Rengeteg ötletet találtunk az Álmaim otthona oldalon: itt. Tetszett nekünk az az ötlet, hogy égősorral diszítsük a hálószobánkat. Valóban nincs is hangulatosabb mint égősorral világítani a sötét estéken. Egy égősor nem kerül sokba, mégis remekül feldobhatod a segítségével a hálószobádat. Már elemes verziók is léteznek, így nem gond, hogyha nincs konektor a közelben, ahova szeretnéd elhelyezni a világítást. Emellett ne feldkezzünk meg a karácsonyi díszpárnákról (akár ajándékba is) és meleg, puha textilíákról. 

 

Terasz

A végtelen lehetőségek, a semmi sem túlzás színtere, szerinted is? Már a legtöbb helyen kaphatóak azok a kütyük, amik segítségével könnyedén beállíthatod mikor kapcsoljanak be és mennyi ideig égjenek az égők. Jó diszítést, kicsi vagy nagy az erkélyed, a tied lehet az utca legszebb portája!

71c546c408553d6c349694210215c510.jpg

A legnagyobb hajrában biztos hasznosnak bizonyul egy olyan weboldal, ahol ha nem is időt, de segítséget lehet találni a legnagyobb hajrában is. Keresd bátran a Click for Work diákokat, a rendrakástól a gyerekvígyázáson át mindenben plussz kézre lelsz. Címünk tudod, ugye? Mindig minden esetben, hogy a legszorultabb helyzetben is otthonosan érezd magad! 

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr2415354900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása