Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Balaton, kertészkedés, nyár...Májusi kedvenc munkák

2019. június 11. - Click for Work

Állat- és lógondozás egy farmon

A megrendelő lovait kellett etetni, almozni, valamit a farmon lévő többi állattal kellett foglalkozni. Volt ott nyúl, hörcsög, kutya, macska. Az órabér mellé, még ingyenes lovas órákat is felajánlottak. Egy állatszerető diáknak ez maga a paradicsom!

 

Kozmetikum csomagolás

Formára vágott kartondobozt hajtogatása és a kozmetikumok belehelyezése volt a feladat leírása. A megrendelő a leírásban hozzátette, hogy nyugodt, vidéki környezetet, és időjárástól függően hideg, mentás limonádét, vagy forró gyógyteát kínál. Ilyen egy igazi vidéki kikapcsolódás!

 

Takarítás piacvezető startupnál

Egy fiatalokból álló csapat irodáját kell takarítani, esetenként főzni, vasalni rájuk. Az iroda egyébként elég tágas, így felajánlották, hogy az a személy, aki anyáskodik a cég dolgozói felett, oda is költözhet.

 

Takarítás (grátisz: utána balatoni csobbanás)

Balatonvilágosi nyaralót kellett takarítani, de a megrendelő jelezte, hogy a jól megérdemelt strandolás nem fog elmaradni utána!

 

Ételfotók rendszerezése

Egy adatbázisból kellett ételfotókat törölni, ha ezeknek a tartalma nem azt ábrázolta, ami a fotó neve. Izgalmas munka, csak nehogy megéhezzetek közben!

 

Dzsungel harc a kertben

Ne aggódjatok, nem kellett harcolni senkivel, csak a gazzal egy megrendelő kertjében. Elmondása szerint a kert már inkább egy dzsungelre hasonlít, így keresett egy bátor jelentkezőt, aki megküzd azzal.

 

Árokásás egy szép kertben

Egy erős, egyetemista, fiút kerestek, aki egy valóban szép kertben ás egy nagy gödröt. Kitűnő stresszlevezetés vizsgaidőszakban, nem?

 

Tedd ide, tedd oda

A szokásos kerti munka, feltúrbózva egy kis „tedd ide, tedd oda” pakolgatással.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr9014889224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása