Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Nőnap - csak figyelmesen!

2019. március 04. - Click for Work

Mi nők szeretünk virágot kapni. Mi nők, szeretjük a virágokat. De még jobban szeretjük (a csoki után ), ha figyelnek ránk.
Hamarosan itt a nőnap. Tudjuk, a hétvégére telelengi otthonunkat a tavasz ezernyi illata, megfesti a teret a szivárvány minden színével az a sok virág, amivel férfi ismerőseink minket ünnepelnek.

nonap.jpg

Imádjuk ezt az időszakot. A tavasz hírnökeit, ahogy nekünk ragyognak, ahogy ellátogatnak otthonunkba.
Persze ha a szívünk mélyére nézünk, előfordul, a virágok helyett valami tartalmasabbra vágynánk. Elsősorban a hozzánk legközelebb álló férfitól.
Tudjuk, nehéz ünnep ez, hiszen erre nem emlékeztethetjük férjünket: "Ne felejtsd, holnap Nőnap, Drágám! " Bár azért sokszor mégis megtesszük. Nem magunk miatt, hanem az édesanyák miatt, akik felnevelték nekünk szeretett társunkat, a kolleginák miatt, a férjünk munkahelyén.

 rawpixel-769300-unsplash.jpg

Mit szólnátok, kedves urak, ha idén egy kicsit jobban figyelnétek hölgy ismerőseitekre? A virágok helyett vagy épp mellett lepjétek meg őket élménnyel! Álljatok meg kicsit, és gondolkozzatok. A következő héten a dugóban ülve ne azon puffogjatok, hogy már megint miért áll a körút. Elevenítsétek fel, miért rajong a nő, akit meg akartok lepni. Mit is mondott legutóbb félhangosan? Hová szeretne elmenni? Mit szeretne kipróbálni?

  • Készítsétek el/szerezzétek be ma reggel ti a kávéját/teáját.
  • Vigyétek el egy hangulatos sétára a természetbe. Csodáljátok meg a tavasz első hírnökeit.
  • Főzzetek egy finom vacsorát a kedvesetek ízlése szerint (na jó rendelhettek is, de könyörgöm, ne pizzát )
  • Lepjétek meg azzal a ruhadarabbal, amit múltkor kinézett (tudom, hogy észrevetted, ahogy a kirakatot szemlélte), de mégsem vette meg magának.
  • A virágárus helyett idén térjetek be egy cukrászdába és vigyetek pár szeletet a kedvenceiből.

sara-cervera-1349140-unsplash.jpg

Nem kell kreatívnak lennetek. Csak figyelmesnek. Van még egy hetetek, hogy figyeljetek.
Szeretjük a virágokat. Szeretjük a meglepetéseket. Szeretjük, ha megannyi nőnap után is figyelnek ránk.

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr3714667711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása