Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Az egyedi ajándékok párban járnak

2018. december 09. - Click for Work

Békésen, komótosan indult a mai reggelem, hiszen hétvége van. Jól esik kicsit lelassítani, az agytekervényeimet is tartalékon hagyni az egész heti pörgés után. Végre nyugalomban kortyolgatom a kávémat és van időm picit szörfölni a neten. És ennyi... vége az idillnek... Jaj ne!

Bronz vasárnap van! Egy japán vonat sebességével közeledik Szent este. Már látom, ahogy izgatottan áll mindenki a szépen feldíszített fa körül, kíváncsi tekintetünk egyik szerettünkről a másikra siklik. De én még nem is vettem ajándékokat! 

fathers-day-2798916_1280.jpg

Minden évben megfogadom, hogy időben elkezdem nagy gonddal kitalálni és beszerezni a tökéletes meglepetéseket, és persze minden évben az utolsó hetekre marad. Menetrend szerint érkezik a nagy hajrá, a tumultus, a türelmetlen emberek, az utolsó percekben megvásárolt személytelen, jellegtelen, "nincsjobbötletem" ajándékok.

Idén akkor is más lesz! Idén igazán különleges ajándékokkal lepem meg a szeretteimet. Ráadásul arra is figyelek, hogy a pároknak, házastársaknak közösen használható ajándékkal kedveskedjek.Idén élményt ajándékozok a pároknak!

Idén élményt ajándékozok a pároknak! Na de nem az elcsépelt színház- és mozijegy vagy wellness hétvége kerül terítékre. Ennél azért kreatívabb vagyok. Olyan élmények között kutakodtam, amire kortól és nemtől függetlenül sokan áhítanak, de  a legtöbben sajnálnak rá áldozni. Mi több online beszerezhetőek, így a zsúfolt üzleteket, ingerült embertömeget is megúszom.


Lássunk néhány ötletet a témában:

1. 

A rokonság fiatalabb tagjai nagy rajongói a mozifilmeknek, sorozatoknak. Így arra gondoltam ebben az irányban indulok el. Így bukkantam az It’s YOUR World rendezvényére, ami egy különleges hangstúdióban zajlik és a szinkronizálás világában telikHíres színeszeknek, színésznőknek kölcsönözhetik szeretteid hangjukat, amit az esemény után persze e-mailben meg is kapnak. Kalauz Kiss Virág Magdolna, aki saját, profi szinkronstúdiójában fogadja őket. 

Kiss Virág Magdolna színésznő, szinkronszínész. 8 éves korában állt először színpadon, és 10 évesen kapta az első szinkronszerepét. Mikor elvégezte a középiskolát, több mint 150-szer játszott, táncolt és énekelt a mára már legendássá vált Grease c. musicalben. A mikrofon előtti-immár felnőtt- tanulóéveit a Pannónia Filmstúdióban töltötte. 1992-től egyre több szinkron munkát kapott. Natalia Oreiro szinkronizálásával vált híressé. 18 évvel ezelőtt ”találkozott” először Natalia Oreiroval a Vad Angyalban, azóta sokszor volt szerencséje megszólaltatni őt. A Story TV csatornahangja volt évekig és számtalan híres film (pl. Jennifer Parker a Vissza a jövőbe minden részéből, vagy Drew Barrymore magyar hangja a Sikoly-ból) és sorozat (24, Baywatch, Lost - Eltűntek, Árva Angyal, hogy csak a legjobban ismerteket említsem) színésznőinek szinkronhangja. Jópár éve a saját szinkron stúdiójában pedig ő maga is rendez, vagyis szinkronrendezőként is komoly tapasztalatai vannak. Azt hiszem, nála autentikusabb személyt nem találhattak volna a szinkron világába való kalauzolásra.

szinkron_kep.jpg


2.

Hallottad már a környezetedben lévő párok finom évődését, amikor egy összejövetelre érkeznek arról, hogy kinek mit kellett volna inkább felvennie? Előfordult, hogy azért késtek, mert nem tudták eldönteni, mi a tökéletes öltözet, ami közös harmóniát is sugall?


A fenti problémára is megoldást nyújt Ferencz Judit, stílusszakértő, a STYLEXPERT alapítója, és a „Stílusteremtés nőknek 10 lépésben” című könyv írója. 
A páros stílustanácsadás során,  nagyon sok házaspárnak, jegyespárnak, pároknak segített már, mivel a párok szerettek volna közösen fejlődni. 


A férfiaknak is nagyon kellemes élmény, egyrészt mivel ott van a párjuk is, másrészt mivel a vásárlás - amit a legtöbb férfi ki nem állhat - ezerszer könnyebb és gyorsabb lesz ezentúl.Ráadásul teljesen személyre szóló összefoglalót ír Judit a tanácsadás után, amit bármikor elő tudnak venni. Egy-egy vásárlás előtt újraolvasva jó kis emlékeztetőül szolgál a célirányos, tudatos vásárláshoz. 
A program során kérhető akár pezsgő bekészítés is - egy kis romantikát csempészve a közös új ismeretszerzésbe.
Aktív közös program, ami színesíti a hétköznapokat.

21151185_1725537327741544_7912071302451210401_n.jpgkép forrása: https://www.facebook.com/stylexpert.hu/


3.

Mióta közösségek vannak, mindig is volt arra igény, hogy jól tudjunk egymással kommunikálni. És a párbeszédhez már egy pár ember szükséges. A Boldog párkapcsolat titka csapat Ladányi Beáta vezetésével - aki a 40plusz.hu oldal párkapcsolati szakértője is - ebben tud segíteni: hogy megtalálják a megfelelő utakat egymáshoz. A sikeres kommunikációban, a szavakon innen és túl. Mert nemcsak meg kell találni a szavakat, de a testbeszédnek is tükröznie kell mindazt, amit egymás felé képviselünk. Ehhez pedig biztos háttér szükséges: önazonosság, magabiztosság. 

Lehet, hogy párkapcsolatban él szeretted, mégis hallottad már a szájából ezen kifejezések valamelyikét: 

⦁ Minden rendben van, és mégis valami hiányzik
⦁ Úgy érzem, hogy a partnerem már nem is figyel rám
⦁ Elbeszélünk egymás mellett vagy már nem is beszélgetünk
⦁ Már nem olyan, mint régen, magányosnak érzem magam, nem azt kapom a kapcsolatban, amit szeretnék
⦁ Elveszett a harmónia, eltávolodtunk egymástól, állandó konfliktus van
⦁ Nem tudom, hogy mi történt, egyre többet veszekszünk
⦁ Elbizonytalanodtam, hogy megmenthető-e még a kapcsolat
⦁ Elvesztek az intim pillanatok, beszélgetések, belekényelmesedtünk a kapcsolatba
⦁ A hétköznapok feladataiban elveszve már nem is jut időnk egymásra


A legtöbb kapcsolatban előfordul, hogy a legnagyobb szeretett mellett is elbeszélnek egymás mellett a felek, nem tudják jól kifejezni érzelmeiket, vagy akár a hétköznapi kommunikáció siklik félre, beszippantotta őket a mindennapok mókuskereke. Ilyenkor jól jöhet egy külső, szakértő személy, aki megmutatja a helyes irányt. 

Figyelmes ajándék, mely erősíti az összetartást, a boldog párok életét új szintre emeli, hiszen mindig minden kapcsolatot lehet még tovább erősíteni. 

48187963_318518335656298_6142874986534141952_n.jpg
+1

Persze vannak, akiknek a fentiek túl elvont ajándékok, esetleg személyiségükből adódóan véletlenül rossz néven vennék, netalán célzásnak tekintenék az ilyen jellegű ajándékot.
Ettől még nekik sem szükséges a szokásos előre gyártott személytelen ajándékokkal kedveskedni, vagy az ezredik porfogó tárgyat beszerezni.


Azt gondolom, mindenki örül, ha plusz két szorgos, dolgos kezet kap ajándékba, amely segítségére lehet például a ház körüli munkákban.Éppen ilyenekre specializálódott a Click for work csapata! Legyen szó bármilyen szakértelmet nem igénylő pár órás házimunka jellegű, kisegítő feladatok elvégzéséről, melyben elkelne még két megbízható kéz, szabadidővel rendelkező diákjainkra számíthatsz. Gondolj rájuk már a szilveszteri előkészületeknél, vagy a nagy buli utáni romeltakarításnál. 


Írj ki megbízást szeretted nevében Te, vagy lepd meg őt egy ajándékutalvánnyal, melyet egy tetszőleges feladatkiíráshoz használhat fel az általad meghatározott összegben. Nyomtatható ajándékutalványért vedd fel velünk a kapcsolatot!

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr1714465612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása