Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Nyakörv fonás, fesztiválozás...kedvenc munkáink

2019. május 16. - Click for Work

Mint tudjátok, nálunk rengeteg féle munkát hirdethettek meg, és végezhettek el. Most is összegyűjtöttük Nektek a mi kedvenceinket. Ilyenkor lehet csak igazán látni, hogy mennyi változatos, és színes munka közül válogathattok.

Képtalálat a következőre: „best job”

Nyakörv fonás

Ez nektek is nagy kedvencetek volt, hiszen nagyon sokan jelentkeztetek. Könnyen, otthon elkészíthető kutya nyakörvek fonása volt a feladat. Minden kész nyakörv után kaphattatok fix fizetést. Kikapcsolódás és pénzkeresési lehetőség egyben!

 

Táncórára kísérés

Hétfőnként kellett egy ovis kislányért oviba menni, onnan pedig elkísérni a táncórára, majd balett után hazakísérni. Ez annyira édes, mi szívesen segítenénk!


Kutyagondozó

4 éves barna labrador kutyus mellé kerestek egy kis segítséget. A kutyus otthon nagyon rendesen viselkedik a gazdi elmondása szerint, de ha kiviszik az utcára teljesen kiszámíthatatlanná válik. Egy olyan embert kerestek, aki tudja nevelgetni Maxit, akár többször is hetente. Aki egy kicsit is ért a kutyák nyelvén, annak ez a munka tökéletes.

 

9 éves kislány korrepetálása

Egy 9 éves kislány le volt maradva a matematikával, így neki kellett segíteni kicsit átnézni az alapokat. Valljuk be nekünk is jól jött volna a segítség néha, így mi szívesen segítenénk egy aranyos kislányon.

 

Futárszolgáltatás

A 8.kerületből kellett 2 papírt a Semmelweis Erasmus Programirodájába elvinni, ami szintén a 8.kerületben található. Nem is tudtam, hogy sétálással is lehet pénzt keresni!

Autószállítás

Egy fiatalos csapatba kerestek gyakorlott gépkocsi vezetőket, egy belvárosi autókölcsönzőbe, aki A pontból B pontba szállítja az autókat. Az autókat a bérlőknek kellett kiszállítani, vagy szervízbe, esetleg autómosásra. Munkaidőben csak a városban kell autókázni, elég jó munka, nem?

 

Egyetemi kérdőívezés

5 oldalas kérdőívet kellett összeállítani egy marketingkutatás nevű egyetemi tárgyra, a készítő pontos instrukciókat is kapott, és nem csak közgazdász hallgatók jelentkezhettek. Ez egy jó gyakorlás lehet felvételizőknek is, hogy belekóstoljanak az egyetemi életbe.

 

Szórólapozás a Szigeten

Kinek nem lenne kedve ingyen elmenni Magyarország legnagyobb fesztiváljára? Sőt ezzel a munkával még pénzt is tudtál keresni a bulizás mellett! Ez lenne az álom diákmeló?

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr7014829990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása