Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Ajándékozz páratlan élményt szerettednek!

2018. december 02. - Click for Work

A héten ízelítőt kaphattunk a télből - az ország számos részén esett több-kevesebb hó. Ha a dolgos, rohanós hétköznapokban más nem is, ez mindenképpen jó emlékeztető volt arra, hogy vészesen közeleg a Karácsony.


Ma van Advent első vasárnapja.

Ezen a meghitt, különleges napon ajándékötletekkel kedveskedünk nektek. A szokványostól eltérő ötletekkel, hiszen ez sem egy átlagos nap.

Az évek alatt folyamatosan a tárgyi ajándékok vették át az uralmat a karácsonyfa körül. Az ajándékozóknak pedig egyre nehezebb dolguk van, hogy megtalálják a megfelelő meglepetést szeretteiknek. Így évről-évre gyarapszik azok száma, akik saját készítésű vagy kézműves alkotásokkal kedveskednek. Ezek nagyon jó ajándékok, hiszen szívből készülnek, benne van az alkotó egyénisége, na és persze a készítéssel/válogatással töltött idő alatt biztos, hogy az ajándékozottra gondolunk.

Na és ha már fenti ötleteket is ellőttük, vagy valami igazán különlegessel szeretnénk örömet szerezni családtagjainknak, barátainknak? 

christmas-3783012_1280.jpgkép forrása: pixabay.com

 

A tárgyak helyet adjunk élményt ajándékba!

Biztos vagyok benne, hogy sokunk fejében megfordult már a gondolat, hogy milyen jó lenne a sok "porfogó" vagy épp fogyasztási cikk helyett valami élménydús, különleges ajándékkal előrukkolni. Főleg azok számára, akiknek amúgy is nehéz megfelelő dolgot találni. Biztos vagyok benne, hogy szinte mindannyian megakadtunk a színházjegy - vacsorameghívás -  wellnesshétvége Bermuda-háromszögében.


Ebből a csapdából szeretnénk most kihúzni téged, kedves olvasó! Minden adventi vasárnap egy ajándékozotti kört felölelve bemutatunk néhány igazán különleges élmény-ajándékot.Ne aggódj, karácsony előtt egy héttel sem leszel elkésve, hogy lecsapj ezekre a lehetőségekre. Így a későn ébredők, sokáig vacilálók is kétség kívül a legjobb ajándékot helyezhetik a fa alá.


Élmény-ajándék vásárláskor könnyen eshetünk abba a hibába, hogy egyedülálló rokonainkra nem merünk gondolni, hiszen ezeket a meglepetéseket általában minimum párosan érdemes megélni. Most olyan élmény ötleteket mutatunk neked, amit facér szeretteid akár önállóan is igénybe tudnak venni, miközben nagyszerű emlékekkel lesznek gazdagabbak.


1.

Tedd a szívedre a kezed, szerinted ki ne vágyna rá, hogy egy szakember segítsen megtalálni a tökéletesen passzoló stílust, hozzá illő színvilágot, a külső harmóniát önmagunkkal. Manapság már nemcsak a hölgyek - fiatalok és idősek - hanem egyre több férfi - titkos - kívánsága ez. Styled by Meshy szolgáltatásai segítségével pedig garantáltan páratlan élménnyel gazdagíthatod szerettedet. 


Puhala Emese (Meshy), szín- és stílustanácsadó, személyi stylist és personal shopper. Wow! Felsorolni sem egyszerű! :) Külföldi tanulmányainak hála, kicsit másképp dolgozik, mint a legtöbb itthoni stílustanácsadó. Óriási áldásnak tartja a technika fejlődését, és ennek következtében a modern módszerek, eszközök és nem utolsó sorban az internet megjelenését. Ezeket kihasználva, az országban egyedülálló módon nála van lehetőség minden szolgáltatást online is igénybe venni. Emellett szívesen fogad angol anyanyelvű ügyfeleket is.


Engem személy szerint bármely szolgáltatásával meglephetnétek, nagyon örülnék neki. Rettentő nehéz egyet választani, ami a fa alá kerüljön.Kezdésnek talán egy kicsit átfogóbb dolgot választanék Meshytől, a Gardróbrendezést. Elsősorban azért, mert legtöbbünknek erre van a legnagyobb szüksége - hiába roskadásig vannak a szekrények, még sincs egy göncünk sem, amit felvehetnénk :) Másrészt azért, mert ez a szolgáltatás magában foglal némi színtanácsadást és testalkakat-elemzést is.
Jól hangzik, ugye?

Ha pedig szeretnéd az ajándékozottra bízni a választást, miben legyen Meshy segítségére, lepd meg egy ajándékutalvánnyal - akár angol nyelvűvel. Garantált lesz az öröm! 

44870764_1190215387797754_463611483033436160_n.jpg

kép forrása: https://www.facebook.com/styledbymeshy/

 
2.

Ha nem gondolkodsz ennyire exkluzív ajándékban, vagy esetleg inkább szeretted lelkének, gondolatainak ápolásához keresnél megfelelő ajándékot, lepd meg a coaching lehetőségével. Azt hiszem ez is egy olyan terület, amiért sokan sóvárognak, de nehezen tudják elképzelni mi és hogyan zajlik, vajon igazán eredményes lesz-e, ezért maguktól nem vágnak bele.


Izsák Anna  nemzetközi minősítéssel rendelkező business és life coach, aki abban hisz, hogy a saját problémájára mindenki maga tudja megtalálni a saját legjobb megoldását, hiszen akkor lesz az igazán sajátja, így coachként azt tartja legfőbb feladatának, hogy a cél eléréshez szükséges erőforrásokra rávezesse ügyfeleit. 
Szívesen dolgozik együtt útjukat kereső egyetemistákkal, karrierváltókkal és szép számmal fordultak már meg nála multis és civil szervezeti vezetők is, akik azon dolgoztak, hogy fejlesszék képességeiket eszköztárukat, hogy jobb vezetővé váljanak. 


Manapság az élet minden területén, minden korosztály számára nagyon fontos a hatékony önmenedzselés, önbizalom fejlesztése - amiben lássuk be, keveseknek van eredendően, belülről fakadó sikere, főleg ha egyedülálló személyre gondolunk. Ennek megtalálásában, kifejlesztésében, új szintre emelésében hatalmas segítséget nyújtanak az Annával történő "beszélgetések".

Mindemellett a másik nagy téma, ami kimondatlanul is foglalkoztatja az ember, főleg a Szeretet ünnepe felé közeledve a munka- magánélet egyensúly kialakítása. Anna erre is problémakörre is megoldások nagyszerű tárházával rendelkezik. 

A coaching üléseket úgy kell elképzelni mint baráti beszélgetések, ahol Anna kérdéseivel, visszajelzéseivel, megfigyeléseivel, valamint különböző coaching eszközök (személyiség tesztek, modellek, vizuális technikák stb.) segíti a másikat céljai elérésében, valamint abban, hogy önismeretük, tudatosságuk fejlődjön. Anna ügyfelei a gyors  bizalomépítési képességét szokták kiemelni, ami segít, hogy a közös munka gyorsan elmélyüljön, így gyorsabb és hatékonyabb legyen. Egy folyamat jellemzően 4-6 alkalomból áll témától függően. 

A tökéletes meglepetésért azért előtte mindenképpen vedd fel a kapcsolatot Annával (annaizsak.coach@gmail.com) egy előzetes konzultáció érdekében. Milyen könnyű is szolgáltatásai segítségével még a keményebb dió rokonoknak is valami személyre szólót, hasznosat ajándékozni!

 

 

3.

Természetesen van, akinek a fentiek túl elvontak, vagy nem elég bátor, hogy ennyire megosztó ajándékot csempésszen a fa alá. Az egész éves hajtás, stressz oldására, egy kis békére, énidőre vágyó szeretted számára tökéletes meglepetés egy igazán különleges shiatsu masszázs, mely nem pusztán egy test-kezelés, egy-egy kezelés jelentősen befolyásolja lelki életünket.
Ennek a masszázsnak nagy szakértője Orsolyák Györgyi, aki 11 évnyi tapasztalattal Szentendrén várja szeretettel a megajándékozottakat Karácsony után
A Shiatsu kezelés lágy, cseppet sem tolakodó és figyelmes, mely során a Shiatsu masszőr az akupresszúrás pontokat érinti különböző módokon. Így az érintés mesterien gyógyítóvá válik. A kezelés az autonóm idegrendszerre hat, paraszimpatikus állapotot hozva létre, mely előfeltétele a gyógyulás létrejöttének. Ebben az ellazult állapotban olyan mély energetikai változások is létrejönnek a kezelés során, melyek felismerésekhez, onnan pedig változásokhoz juttatnak el bennünket, így lesznek hatással az életünk vezetésében.


Kiknek ajánljuk:
Bármilyen mozgás szervi fájdalom, megbetegedés esetén:
⦁ nyak, váll, és hátfájdalom, gerincsérv;
⦁ deréktáji fájdalom, isiász, lumbágó jelentkezésekor;
⦁ medence fájdalma, alhasi problémák, menstruációs panaszok;
⦁ végtagfájdalmak,
⦁ krónikus fáradtság, kimerültség.

A fent felsoroltak mellett Györgyi elsődleges célja mindenekelőtt az egészség megőrzése, ezért nagy hangsúlyt fektet a preventív kezelésre is. Így válik nagyszerű ajándékká fiataloknak és időseknek, nőknek és férfiaknak egyaránt!

45628911_2174633832784365_6012712141453262848_n.jpgkép forrása:https://www.facebook.com/shiatsupont.hu/ 


+1

Előfordulhat az is, hogy valami sokkal egyszerűbb, hétköznapibb dologban gondolkodsz, ami azért mégsem tárgy, használati cikk, és persze a szokványostól eltérő, így igazán emlékezetes lehet.
Ebben az esetben a Click For Work diákjaira lesz szükséged. Hiszen tudod - csak pár kattintás és segítségül hívhatsz egy számodra szimpatikus fiatalt magadnak vagy szerettednek.Legyen szó bármilyen szakértelmet nem igénylő pár órás házimunka jellegű, kisegítő feladatok elvégzéséről, melyben elkelne még két megbízható kéz, szabadidővel rendelkező diákjainkra számíthatsz. Gondolj rájuk már a szilveszteri előkészületeknél, vagy a nagy buli utáni romeltakarításnál. 
Írj ki megbízást szeretted nevében Te, vagy lepd meg őt egy ajándékutalvánnyal, melyet egy tetszőleges feladatkiíráshoz használhat fel az általad meghatározott összegben. Nyomtatható ajándékutalványért vedd fel velünk a kapcsolatot!

26730609_1583883438366583_730563234594473489_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr6614395748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása