Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Legtrendibb Karácsonyi elemek az otthonodba, elérhető áron!

2018. november 27. - Click for Work

Hamarosan kezdik vetíteni a karácsonyi filmeket a tévében és a mozikban - de az is lehet, hogy már most is műsoron vannak, csak engem kerültek még valahogy el. A karácsonyi reklámok viszont már műsoron vannak, az tuti. Azok bezzeg senkit sem kerülnek el. Gyönyörűen feldíszitett kertvárosi kertes házak, csillogóan kitakarított, kidekorált lakás, legalább öt fogással megterített asztalok, tip-top anyuka, boldog család, szánkózás a hóban. Mindenki ismeri a szcenáriót. 

709aab90ebd2a882fc96988dc619579a.jpg

Mindig is zavart ezekben a filmekben, hogy hogy van idejük délelőtt még szánkózni, villás reggelizni, utazni a nagymamához, templomba menni, majd este mintha mi sem lenne természetesebb, az anyuka felszolgálja a három féle meleg ételt az egész családnak és később még filmeznek is együtt egy jót a fa mellett.

Mindannyian tudjuk, hogy a való életben ennél sajnos rohanósabb és kimerítőbb a karácsonyi készülődés. Főleg, hogy mai rohanó világukban sokszor még a munkát is hazahozzuk, a hétvégén meg végre már pihennénk inkább egy kicsit. 

Egy nagy könnyebbséget jelent viszont, hogy már minden online is elérhető, most mi is ebben szeretnénk nektek segíteni egy kicsit: bemutatjuk, hogy mit honnan tudtok beszerezni online Karácsonyig. 

Megszavaztátok a Facebook oldalunkon, hogy lakberendezési tippekről szeretnétek többet olvasni, és előző héten el is kezdtük megosztani Veletek a tippjeinket. Most Karácsonyi kiadásban folytatjuk!

Legtrendibb Karácsonyi elemek otthonodba elérhető árakon!

 

Karácsonyi díszpárnák elérhető áron

hmgoepprod.jpeg

Csillag alakú fatálca vinter-tombgyertya-feher_0641762_pe700667_s4.JPG

Számos gyertya az adventi koszorúhoz

 5509043302_1_1_2.jpg

Arany levél formájú tálca

4612000302_1_1_2.jpg

Karácsonyi reggeliző szett

vinter-szalvetatarto-feher_0656335_pe709307_s4.JPG

Csillag alakú szalvéta tartó

 0403000302_1_1_2.jpg

Arany terítékes asztal

luminous-led-brief-nachtlicht-kreative-26-englisch-alphabet-anzahl-batterie-lampe-romantische-hochzeit-party-dekoration-weihnachten_jpg_640x640.jpg

Az elmaradhatatlan dekor betűk, amikből ki lehet rakni, hogy XMAS, JOY, LOVE vagy amit csak akarunk

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr5514395988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása