Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Rólunk írták

2018. október 11. - Click for Work

Megjelentünk a Szeretlek Magyarország oldalán, amit teljes terjedelmében bemutatunk itt is: 

Kupleráj van a lakásban, betemet a papírmunka, a kertet sincs időd rendbe tenni? Egy magyar startup segít. 

A Click for Work mindent megold: kérhetsz tőlük vasalást, ablakpucolást, bevásárlást, lomtalanítást, rendrakást, és még hosszan lehetne sorolni.

Néha úgy érzem, betemetnek a feladatok és mégis, még csak a jéghegy csúcsából sem bányásztam ki magam. Aztán előkapom a határidőnaplómat, ami tele van, még bele próbálom szuszakolni egy-egy adott napba, hogy ne felejtsem el a postát, a gyerek szülői értekezletét, anyám gyógyszereit kiváltani, a könyvelőhöz menni, aztán jön az "úristen, mi legyen az ebéd?", meg a "ki főzi meg egyáltalán?", egészen az "áh, rendeljünk egy pizzát!" megoldásig.

És ha már a határidőnapló is fullos és hiába veszek elő egy piros filcet, hogy valamit még beleírjak, amit tuti nem felejtek el, jön a kis cetlizés.

Imáimba foglalom a post it feltalálóját, tudod, az öntapadós papírfecniét, amiket aztán elő lehet kapni és körbemintázni a pénztárcámat, meg a laptopom billentyűzete alatti részt, mert minden nap akad még olyan teendő, ami pluszba jön.

Aztán jön a felismerés, hogy elfogyott itthon a cukor, nem írtam meg egy fontos e-mailt, be kellene vásárolni anyámnak és fel is kellene nála takarítani és két dolgot tehetek:

Előveszem a vastagabban fogó tollamat és belekörmölöm az újabb kihagyhatatlanul fontos teendőmet a tenyerembe, vagy legyintek egy nagyott és

"ott egye meg a fene" felkiáltással bebújok a takaró alá diszkréten reszketni egy kicsit.

clickforwork.jpg

A Click for Work gyakorlatilag annyit tud, mint Hermione időnyerője. Megtoldja a napodat azzal az idővel, amit avval töltenél, amire nincs időd, odanyújt feléd egy harmadik kezet.

Fiatalok, egyetemisták várják, hogy szólj nekik és kérd meg őket, hogy segítsenek.

A segítségnyújtás tárháza óriási és vegyes: kérhetsz tőlük vasalást, ablakpucolást, bevásárlást, lomtalanítást, rendrakást, lakásfelügyeletet, viráglocsolást, kis kedvencek etetését, takarítást, lépcsőház felmosást. Ha van kerted, kérhetsz tőlük fűnyírást, gyümölcsszedést, locsolást, kerítésfestést, gereblyézést, sövénynyírást, ásást.

De a teljesen személyes feladatokat is rájuk bízhatod: kérhetsz embert, aki átveszi helyetted a csomagot, elkíséri a nagyit a kormányhivatalba, kiadja a lakásodat, összeszereli a bútorodat.

Szuper ötlet, magyar cég, lelkes fiatalok és a megoldás arra, hogy ne kelljen naponta azt mondatot mondogatni: bár állna egy nap minimum 36 órából!

Dobó Maitz Petra cikke 
2018. február 13.

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr7114295765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása