Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Garázsvásár, avagy lomtalanítás a javából

2018. október 11. - Click for Work

Ki ne találkozott volna már azzal az érzéssel, amikor a tárgyakat nem használjuk, de szeretjük. Olyannyira, hogy eltesszük, feltesszük, letesszük, a majd jó lesz valamire szent érzésével, majd évek múltán rá kell jönnünk tele, van lommal a pince és a padlás is. 

Ilyenkor két eset lehetséges. Szépen lassan, óvatosan visszazárhatjuk az ajtót, vehetünk hatalmas lélegzetet, és tehetünk fogadalmat, soha többet semmit nem teszünk el nehezebb időkre. Egészen a következő karácsonyig.

Vagy veszünk egy hatalmas nagy levegőt, és felébred bennünk a kereskedői vágy, garázsvásárt tartunk.

Ez utóbbi sokkal több helyet és pénzt eredményez majd. Persze munkából is több lesz, hiszen válogatni kell, selejtezni, árazni, és közhírré tenni, hogy mindent olcsón, és jó minőségben megvásárolhatnak nálad.

Mindent. Amit több év, netán évtizedek alatt gyűjtöttél össze egyedül sokszor lehetetlennek tűnik kiválogatni. Ilyenkor vagy megunod, vagy okos leszel és segítséget hívsz. Mert bizony ahhoz, hogy a lelkesedés megmaradjon, hogy legyen, aki segít, aki pakol, aki esetleg a környéken szórólapozik, vagy ötletekkel lát el a siker érdekébe, bizony szükséges.

Ilyenkor érdemes megkeresni bennünket, és igénybe venni egy-két egyetemistát, aki leveszi a válladról a legnagyobb terheket, hogy te miközben a garázsvásárra tartasz, élni, dolgozni, és a családoddal is foglalkozni tudj.

Egy-két kattintás, és számtalan bosszúságtól, a feladom, és soha többé érzésétől kíméled meg magad. Vedd könnyedén a lomot, és tarts velünk garázsvásárt a nyáron!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr2414295801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása