Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Macskaetetés, hűtőgép mozgatás, IKEA ágy összeszerelés - kedvenc munkáink eddig

2019. március 11. - Click for Work

Mindig megmosolyogtatjuk az embereket, ha megemlítjük nekik az eddigi legkedvencebb munkáinkat. Imádjuk őket egytől egyig! Mindjárt meglátjátok Ti is, hogy miért... :) 


Mindannyian mások vagyunk, ha valakik, akkor mi most már ezt több ízből tapasztaljuk.

Amikor a Click for Work -ről mesélünk, szinte mindenkinek egyből beugrik valami, amit nem bánnának, ha más csinálna meg már végre helyettük. Például volt, aki egyből rávágta, hogy de jó, "valaki most már leszedhetné a karácsonyfámat így februárban, az jó lenne." Volt, akinek az anyukájánál kellett volna végre a havat ellapátolni, mert mert már megígérte neki rég... "Vasalás, azt tuti mindenki utálja." Voltak anyukák, akik azt mondták, ki nem szerveznék a felmosást vagy az ablakpucolást, mert azt ők tudják a legjobban megcsinálni, de mondjuk addig a gyerekkel játszhatna valaki. Volt olyan, aki ezt pont fordítva akarta. Csinálják meg a házimunkát addig, amíg ő a kicsivel van. Mindannyian mások vagyunk.  

Nézzük meg a 10 kedvenc eddigi munkakiírásunkat, melyek már megvalósultak a honlapon, de álmunkban sem gondoltunk volna rájuk a Click for Work alapítása előtt...

1. Macskaetetés 

A történet nagyon egyszerű: egy hölgy elutazott és erre az időre keresett valakit, aki gondoskodik az egyedül maradt macskáiról. 7 percen belül 5 jelentkezés futott be erre a munkára. Imádták a diákjaink!

2. Babacipelés

Mit csinál az az anyuka, aki csak egy fél órára szeretne átmenni a szomszéd szobába edzeni, de még ennyi időre sem hagyhatja magára újszülöttjét? Hát kiírja a Click for Work-ön, hogy szüksége lenne egy "babacipelőre". 

3. Térkőből kiszedni a növényt

Bizony ez is lehet egy valós probléma...

4. Gyermekfelügyelet angol társalgással

Ez egy nem semmi munka volt. Nem elég, hogy vigyázni kell egy kisbabára, sokaknak már ez is túl nagy felelősség. Ráadásul még angolul is kell beszélni hozzá mindeközben. Ha pedig ez nem lenne elég,  a külvárosba kellett kiutazni hozzá, 1000 Forintért/óráért, mindössze egy óra hosszáig. Tehát összesen 1000 Forintért. És akár hiszitek, akár nem, jelentkeztek rá! Imádjuk a diákjainkat.

5. Játékok rámolása

Egy asztal és egy szekrény várt arra, hogy logikával és nagy türelemmel, kis helyre, ügyesen sok játék bele legyen rámolva. A legtöbb az lego, meg kártya, meg mindenféle kütyü amihez a munka kiírójának saját elmondása szerint se türelme, se ideje. 

6. Hűtőgép mozgatás

Bizony egy hűtőgép nem könnyű, ha egyik nap úgy kelünk fel, hogy a konyha másik sarkában is kipróbálnánk, hogy hogy néz ott ki, miért is ne kérhetnénk hozzá segítséget?  

7. Esettanulmány lefordítása

Közgázos hallgatót kerestek aki ráér egy lyukas órájában és tud angolul. Szerintünk van ilyen sok! :) 

8. Kíséret a vonatállomásra

Egy anyuka a két éves kislányával és rengeteg csomaggal indult el a 3. kerületből a Déli pályaudvarra. A rengeteg csomag és a kislány azonban már túl nagy kihívás volt, így hát kért az egyikhez segítséget. 

9. Függönyök felrakása

Nem sokszor, de egy évben egyszer legalább ki kell mosni azokat a fránya függönyöket, valljuk be, egyikőnknek sincs kedve hozzá. El tud menni vele egy egész nap a hétvégéből. Én magam is utálom. De őszintén szólva még nem jutott eszembe se, hogy kérjek hozzá segítséget. 

10. Recepciós jógastúdióba jógázásért cserébe 

Heti egyszer már rendszeresen segít a beérkező vendégeknek egy Click for Work diák, hogy aztán cserébe egy szuper jóga órán vehessen részt!

Miért jó a Click for Work? Mert mindannyian mások vagyunk. Másra van szükségünk, de itt bármit egy helyen meg tudunk oldani! 

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr7714657919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása