Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Green and Gold - ez lehet az átmenet az otthonodban

2018. november 06. - Click for Work

Évszakok trendjei

Ha pár hete kellett volna lakberendezési ötletekről blogcikket írnom, biztosan a dzsungel mánia lett volna a téma. Trópusi levelek, virágok, kaktuszok, flamingók, párducok, ananászok a tapétától kezdve a szalvétáig mindenen. A lakberendezési üzletek kampányokat is húztak rá, akkora nagy trend lett, az Instagram és a Pinterest még máig tele van velük. 

19bce8b51ce00340fa511934cfde9a43.jpgdaae48fea71fb5339f2cafbdc9d6c1c3.jpg


Most viszont, hogy már elmúlt a nyár és a nagy meleg, sőt a karácsony is megállíthatatlanul közeledik, én se szívesen teszem ki a trópusi levélmintázatú abroszomat az asztalra. A Halloween-en is túl vagyunk, úgyhogy a tököket is le kell szedni az ablakból. A kis hópelyhekhez, rénszarvasokhoz, piros csillagokhoz viszont talán még túl korán van. 

Mi az, ami minden évszakban megállná a helyét? 

Green and gold mánia 

Van szerintünk egy köztes megoldás: a sötétzöld és az arany párosa! Ezek már a Karácsony színei is lehetnek, de nem kell még lemondanunk vele a dzsungeles trendről sem. Najó, a flamingó, ananász, párducminta viszont nem feltétlen fér már ebbe bele. 

Sötétzöld puffok, párnahuzatok és bútorok, vastag arany keretű tükrök, képkeretek, vázák, lámpabúrák egész évben megállják a helyüket! Mutatjuk mire is gondolunk: 

ezazzz.jpg
Szerintünk a zöld-arany pároshoz mind a két évszak kiegészítői remekül passzolnak. Nyáron elő lehet venni a fent bemutatott dzsungeles kiegészítőket hozzájuk, télen pedig a karácsonyi kiegészítőket. Ha már itt tartunk, lássunk erre is pár ötletet: 

fd3b0215fe6fbe6bf7c77201f88044cb.jpg
Jövő heti blogcikkünk már teljes egészében a Karácsonyról fog szólni. Összeszedjük azt is, hogy hol tudjátok ezeket a dekorációs elemeket beszerezni, tartsatok velünk akkor is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr7714356323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása