Egy kattintásra a segítség!

Click for Work Home

Click for Work Home

Túl a családi fotókon - szívhez szóló ajándék időseknek

2018. december 16. - Click for Work

8 nap és megérkezik közénk a szeretet ünnepe. Ezekben az meghitt napokban igyekszünk azokra a rokonaikra is -több- időt szánni, akikre  az egész éves hajtásban nem sikerül úgy figyelnünk, ahogyan szeretnénk.

retro-gifts-1847088_1280.jpg

kép forrása: www.pixabay.com

Szívesen időzünk el édesanyánknál, nagyszüleinknél, dédszüleinknél, meglátogatjuk idősebb rokonainkat. Tesszük ezt akkor is, ha messzebb laknak, így csak ritkán jutunk el hozzájuk. Karácsonykor nincs mese, menni kell. Nemcsak azért, mert 'elvárják'. A mi lelkünknek is jól esik a gyerekkori környezetben lenni - hiszen tudjuk, idős szeretteinknél megáll az idő, előtörnek gyermekkori emlékeink, előkerülnek a régi fotók, sztorik. 


Természetesen ilyenkor elmaradhatatlanok a friss fotók az unokákról, dédunokákról. Mi mással is lephetnénk meg a nagyit, akinek "nincs szüksége semmire", "igazán nem kellett volna", "Édes kisfiam, ne költsél rám". Maradnak hát a különböző aranyos megoldások, tárgyak, amiken édesen mosolyog vagy épp csibészkedik a kis unoka. Ezt mindig örömmel fogadják szépkorú rokonaink. Majd büszkén mutatják a szomszéd Zsóka néninek, milyen nagy már a szeretett csemete.

retro-1483781_1280.jpg

kép forrása: www.pixabay.com


De valljuk be, mi azért vágyunk arra, hogy a családi fotókon túl is kedveskedjünk valamivel. Ekképpen készülnek a gyógyító krémekkel, teákkal, édességekkel, gyümölcsökkel teli csomagok - 'mert az úgyis mindig jól jön' alapon.

Mit szólnál hozzá, ha idén valami olyannal lepnéd meg az idősebb korosztályt, ami a lehető legjobban illik a karácsonyhoz és biztos lehetsz benne,  nagy örömet szerzel vele?


Előző blogbejegyzéseinkben élmény-ajándékokat mutattunk be nektek. Na de milyen élménnyel lehet megajándékozni valakit, aki már nehezen mozdul ki, nem vágyik nagy dolgokra, csak szeretetre, békességre és a családtagjai figyelmére?


Ajándékozz nekik törődést! 

Tudom... tudom... ezt a legnehezebb! Hiszen te annyira mennél, annyira segítenél, de távol lakik - a beosztásod nehezen teszi lehetővé - és még sorolhatnánk az akadályozó tényezőket.

Viszont van egy szolgáltatás, egy online piactér, ahol szabadidővel rendelkező, lelkes, megbízható diákokat kérhetsz segítségül!
 A Click for work diákok sok más alkalmi jellegű feladat mellett, nagy szívvel tesznek eleget az időseket segítő kiírásoknak.

team-spirit-2447163_1280.jpg

kép forrása: www.pixabay.com

Mutatunk pár tippet, mit fogad szívesen, aki már megette a kenyere javát:

  • gyógyszer felíratás, kiváltás
  • bevásárlás
  • hólapátolás, csúszásmentesítés
  • tűzifa előkészítés, behordás
  • tv, telefon beállítása - mert valahogy mindig félremegy, elromlik ez a nyavalyás kütyü
  • egy kis beszélgetés, felolvasás


Csakhogy törődni nem csak év végén, az ünnepekkor kell szeretteinkkel, ezért bátran ajánljuk az év minden szakára a lelkes fiatalokat, legyen szó például

  • kertrendezésről,
  • kerítésfestésről,
  • nagy takarításról (azok a fránya függönyök fiatal térdeket, derekat igényelnek)


Platformunkon a nap bármely szakában pár kattintással kiírhatod a feladatot. Rövid időn belül garantáltan lesz legalább egy diák, akinek testhezálló a kihívás.
Alapvetően és jellemzően Budapest, valamint az agglomeráció területére tudsz segítséget hívni. De  a kérésekre való tekintettel megnyitottuk az ország egész területére. Az ilyen munkakiírások esetén felhívjuk a figyelmet, hogy a diákok elérhetősége kisebb. 

Bármilyen alkalomra, vagy csak ha eszedbe jut idős szeretted, lepd meg a második legszebb ajándékkal. Törődj vele! 


Törődés. A második legszebb ajándék, amit adhatsz. Az első te magad vagy!

A bejegyzés trackback címe:

https://clickforwork.blog.hu/api/trackback/id/tr9814486442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása